Príčiny prepichnutých pneumatík trojkolky

- 2022-10-27-

Príčiny prepichnutiapneumatiky pre trojkolky

tricycle tire

1pneumatika pre trojkolkuvyteká. Ak pneumatika trojkolky nie je dočasne prepichnutá prepichnutím železnými klincami alebo inými ostrými predmetmi, z pneumatiky trojkolky unikne vzduch, čo spôsobí prasknutie pneumatiky.
2. Tlak vzduchu v pneumatikách trojkolky je príliš vysoký. Vplyvom vysokorýchlostnej jazdy auta sa zvyšuje teplota pneumatiky trojkolky, zvyšuje sa tlak vzduchu, pneumatika trojkolky sa deformuje, znižuje sa elasticita kostry a zvyšuje sa aj dynamické zaťaženie auta. Aj to je dôvod, prečo sa vpichy sústreďujú v lete.
3. Tlak vzduchu v pneumatikách trojkolky je nedostatočný. Keď auto ide vysokou rýchlosťou (nad 120 km/h), nedostatočný tlak vzduchu v pneumatike trojkolky ľahko spôsobí „rezonáciu“ kostry a spôsobí obrovskú rezonančnú silu. Okrem toho nedostatočný tlak vzduchu zvyšuje klesanie pneumatiky trojkolky a je ľahké spôsobiť, že stena pneumatiky narazí na zem počas ostrých zákrut. Stena pneumatiky je najslabšou časťou pneumatiky pre trojkolku a pristátie steny pneumatiky tiež povedie k prasknutiu pneumatiky.
4. Pneumatiky pre trojkolky„práca s chorobou“.Pneumatiky pre trojkolkysú vážne opotrebované po dlhšom čase používania. Na korunke nie je žiadny vzor (alebo je vzor príliš nízky) a bočná stena sa stáva tenšou. , prepichne pneumatiku, pretože neznesie vysoký tlak a vysokú teplotu pri jazde vysokou rýchlosťou.